Skip to main content

Handelsbetingelser

Oplysninger om selskabet

Skilsmissebarnet ApS
CVR. nr. 38301969
Charlottenlund Stationsplads 2, 2920 Charlottenlund
Stiftet i januar 2017 af Julie Wijngaard og Charlotte Trolle

kontakt@skilsmissebarnet.dk

Betaling og bestilling

Den oplyste pris på hjemmesiden er inklusive dansk moms.

Vi tilbyder følgende betalingsmetoder: Kreditkort (Dankort, VISA, MasterCard), MobilePay og bankoverførsel.

Vær opmærksom på, at der opkræves et gebyr ved betaling med VISA og MasterCard. Gebyret er 1,45 % af købssummen.

Betaling med et VISA/Dankort vil automatisk blive gennemført som Dankortbetaling – det vil sige uden gebyr.

Ved Dankortbetalinger trækkes pengene med det samme, hvorimod det afhænger af din konkrete aftale med kortudstederen, hvornår pengene trækkes fra din konto.

Ved betaling med MobilePay trækkes beløbet omgående fra din konto.

Ved bankoverførsel afhænger det af din bank, hvor hurtigt betalingen sker, og dermed også hvornår pengene trækkes fra din konto. Husk at hvis du benytter forudbetaling kan der gå et par dage før overførslen er gennemført. Du bør derfor tage højde for dette og foretage bankoverførslen et par dage i forvejen i forhold til vores planlagte arbejde.

Vær opmærksom på, at du ved bankoverførsel ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.

Læs mere om indsigelsesordningen her: https://www.emaerket.dk/forbruger/tips-guides-og-gode-raad/benyt-indsigelsesordningen

Når du køber et klippekort har du købt et tilgodehavende på vores tid. Uanset årsag kan du altid (i perioden op til ét år efter købet) bede om at få et resterende antal klip tilbagebetalt. Ubrugte klip udløber efter 1 år efter købet.

Ved køb af 5 timers klippekort (værdi 6 timer) refunderes den gratis time ikke.

Eventuelle gebyrer for refusion afholdes af kunden.

Transport: Ved møder indenfor Storkøbenhavn afregnes maksimalt en halv times transporttid hver vej. Ved møder udenfor Storkøbenhavn afregnes for den tid, der bruges eller efter nærmere aftale.

Hos Skilsmissebarnet kræver vi forudbetaling. Det betyder, at du minimum skal købe klip 24 timer inden mødets afholdelse, medmindre andet er aftalt. Såfremt du ikke inden for de 24 timer har betalt, kan vi ikke garantere, at det aftalte mødetidspunkt fortsat er dit.

Ved møder i Familieretshuset/kommunen, hvor Skilsmissebarnet skal deltage som partsrepræsentant, skal du minimum købe klip 48 timer inden mødets afholdelse, medmindre andet er aftalt. Såfremt du ikke indenfor 48 timer har betalt, kan vi ikke garantere vores deltagelse i mødet.

Ved aflysning af et aftalt møde (telefon, video – eller personligt møde) senere end  24 timer før, afregnes ét klip.

Hvis du er forsinket til et aftalt møde (telefon, video – eller personligt møde), skal du være opmærksom på, at vores tidsregistrering starter på det aftalte tidspunkt.

Ubrugte klip er dine og kan refunderes i op til ét år efter købet.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret, før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, og ønsker du efterfølgende alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftligt på kontakt@skilsmissebarnet.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os.

Ansvar, ansvarsbegrænsning og forsikring

Skilsmissebarnet ApS og eventuelle samarbejdspartnere og medarbejdere er ikke ansvarlige for følgeskader, herunder driftstab, tab af data, mistet fortjeneste, goodwill, image mv.

Skilsmissebarnet er ligeledes ikke ansvarlig såfremt kunden er henvist til andre rådgivere.

Fortrolighed

Alle kundeoplysninger behandles under fuld fortrolighed overfor andre end ansatte i Skilsmissebarnet. Det er nødvendigt af hensyn til at sikre den høje faglighed, at vi internt i Skilsmissebarnet kan sparre om sagerne. Kun ifølge udtrykkelig aftale kan vi viderebringe oplysninger til samarbejdspartnere (psykologer og advokater).

Privatlivspolitik

Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række personoplysninger. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det sker eksempelvis ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller registrerer dig som bruger ved oprettelse af en profil.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login/køb.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. nyhedsbreve. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@skilsmissebarnet.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hvis du i øvrigt er utilfreds med vores rådgivning hører vi meget gerne fra dig på kontakt@skilsmissebarnet.dk.

Vi ønsker kun tilfredse kunder.