Skip to main content

OM OS

Hos os er børnene altid i fokus.

Derfor er vores mål altid at finde en løsning, som både er gode for børnene og forældrene.

Vi hedder Julie og Charlotte, og i 2017 stiftede vi Skilsmissebarnet. Vi er begge jurister med mange års erfaring med familieret fra Statsforvaltningen, kommunen og Ankestyrelsen. Vi har selv henholdsvis to og tre børn, og vi ved derfor også, at der er rigtig meget på spil, når man som skilte forældre skal dele sine børn.

Hos os er der altid mulighed for kompetent hjælp uden lange ventetider, og
uanset om du ønsker hjælp alene eller som par, kan du være sikker på, at vi møder dig/jer med forståelse. Din henvendelse behandles altid med respekt og fortrolighed.

Julie Wijngaard

Som uddannet jurist tilbage i 2006 har Julie beskæftiget sig med mange områder indenfor familieretten. I seks år arbejdede Julie i Statsforvaltningen (Familieretshuset) i København, hvor hun var mødeleder og sagsbehandler. Julie har også arbejdet som jurist i Lyngby- Tårbæk kommune og som juridisk rådgiver i organisationen Hvert 3. Barn inden hun i 2017 sammen med kollega og veninde Charlotte stiftede Skilsmissebarnet.

Privat har Julie mand og to døtre, som hun nyder at bruge tiden sammen med derhjemme og til ridetræning, som er en stor fælles interesse hende og pigerne har sammen. Og når tiden er til det, tager Julie gerne en times reformer-træning.

Charlotte Trolle

Charlotte blev i 2009 uddannet jurist i København. Hun fik med det samme arbejde hos Statsforvaltningen (Familieretshuset) i København, hvor hun var mødeleder og sagsbehandler. I 2014 skiftede Charlotte jobbet i Statsforvaltningen ud med Ankestyrelsen i København, blandt andet som sagsbehandler i sager om tvangsanbringelser af børn. Hun har ligesom Julie været juridisk rådgiver hos organisationen Hvert 3. Barn inden de sammen stiftede Skilsmissebarnet i 2017.

Privat bor Charlotte med sin mand og deres tre børn. Charlotte er et inkarneret havemenneske og en flittig kok, og hun værdsætter de faste reformer-timer (styrketræning) i løbet af ugen.

Julie Teglhus

Julie blev i 2018 uddannet jurist fra Københavns universitet, hvorefter hun fik job som advokatfuldmægtig på et advokatkontor. Efterfølgende uddannede hun sig som fagjournalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med ønsket om at lære at formidle jura (som ofte er svært tilgængeligt stof) til ikke-jurister.  Sideløbende har hun arbejdet freelance som journalist. Julie har fra begyndelsen af jurastudiet brændt for familieretten, da den altid har stor betydning for det enkelte menneske.

Privat bor Julie med sin kæreste og deres to børn. Hjemmet er altid åbent for familie og venner, som er en stor del af Julies fritid.