Skip to main content

VI TAGER MED DIG I FAMILIERETSHUSET

Vi tager med dig til mødet og støtter dig undervejs. Vi sikrer, at dine synspunkter og argumenter bliver formidlet så hensigtsmæssigt som muligt og at du bruger din taletid på en måde, så dit budskab er tydeligt overfor myndighederne.

VI HJÆLPER DIG MED

Det kan være svært at overskue alle de ting, som skal foregå på mødet i Familieretshuset. Vi forbereder og hjælper dig hele vejen igennem forløbet – både før, imens og efter mødet.

Inden mødet har vi sammen lagt en plan. Her taler vi om, hvilke argumenter, der er væsentlige at få frem, Vi har endvidere talt om, hvordan du bedst agerer på mødet. Målet er, at du skal føle dig tryg og godt forberedt. Til selve mødet er vi til stede sammen med dig. Vi har på forhånd aftalt, hvordan vi sammen vil gribe mødet an, så konflikten ikke optrappes unødigt. Efter mødet er du forhåbentlig kommet på plads med en aftale i Familieretshuset. Hvis ikke, har du måske behov for, at vi fortsætter samarbejdet.

Hvis der fortsat ikke er enighed om bopæl eller forældremyndighed og sagen skal videre i familieretten, sørger vi for, at du og din sag sendes videre til vores advokat.