Rådgivning og sparring

Hvad gør vi

Vi rådgiver om samvær, forældremyndighed, bopæl og børnebidrag – uanset om du har en verserende sag eller overvejer at starte en sag. Vi rådgiver primært om sager i Familieretshuset (Statsforvaltningen), kommunen eller familieretten (Ankestyrelsen).

Du kan tale med os om alt. Intet er for stort eller for småt. Vi hjælper dig med at skabe overblik over situationen og dine muligheder. Vi skræddersyr et forløb sammen med dig – så du kan sove roligt om natten.

Vi rådgiver som udgangspunkt telefonisk.  Vi har rigtig gode erfaringer med, at telefonisk rådgivning er effektivt og fleksibelt, og du kan invitere andre med i samtalen. Det kan være rart, at en god ven eller et familiemedlem lytter med.

Du er dog også altid meget velkommen til at møde personligt på vores hyggelige kontor i Charlottenlund.

Julie var så god at tale med. Hun hjalp mig med at strukturere mine tanker og fik mine øjne op for, at der faktisk var noget at gøre for mine børn. Jeg er dybt taknemmelig!” (Kristoffer, far til 2 drenge på hhv. 4 og 9 år)

Hvordan kunne det se ud

Dialog

Vi taler om din situation og vi fastlægger en strategi. Rådgivningen kan handle om en helt konkret situation eller kan være af en mere generel karakter - alt afhængig af dine behov.

Overblik over næste skridt

Måske har du fået den indsigt, du behøvede for selv at kunne gå videre. Måske er det blevet klart for dig, at du har behov for yderligere hjælp eller måske en bisidder i Statsforvaltningen. Vi planlægger altid sammen de næste skridt med udgangspunkt i netop din aktuelle situation.